This Is Now – An Epic Relic Design

At a whopping great big 3.6m long by 2.1m high this is officially our largest piece to date! Commissioned by the brilliant “This Is Now” for the their newly refurbished Soho office.

With bold splashes of colour, assymetric geometries, our trademark black edge and good old reclaimed scaffold boards this piece is oozing with Character. It works here perfectly as a visual separation between the reception area and the office space whilst still retaining glimpses through with loads of useful storage space incorporated into the design.

now1 now2 now3 now4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Contact us!

    Please contact us, we will be happy to answer any questions you may have! Email: relicinteriors@gmail.com Phone: Dani on 07949 473 807
  • Blog Stats

    • 957,782 hits
%d bloggers like this: